Câtă inconștiență! Dosare penale pentru șoferii beți prinși la volan

323
Câtă inconștiență! Dosare penale pentru șoferii beți prinși la volan - catainconstienta-1558286689.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de la Rutieră au avut un week-end plin. Au reușit să depisteze în trafic mai mulți șoferi care fie nu posedau permis de conducere, fie consumaseră băuturi alcoolice. Din fericire, au fost prinși înainte să producă vreo tragedie.


Astfel, duminică dimineață, în jurul orei 6.15, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat în vârstă de 22 de ani, din localitatea Poarta Albă, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Murfatlar, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,63 mg/l alcool în aerul pur expirat.
De asemenea, sâmbătă, 18 mai, în jurul orei 10.30, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 35 de ani, în timp ce conducea un autoturism radiat din circulație, pe DN 3, în localitatea Valu lui Traian. Trei ore mai târziu, la Costinești a fost prins un bărbat în vârstă de 30 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Tineretului din localitate, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.


Apoi, în cursul serii, polițiști din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au depistat un bărbat, în vârstă de 54 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 392, dinspre localitatea Movila Verde către Plopeni, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
Tot sâmbătă, polițiștii de la Topraisar au depistat un bărbat, în vârstă de 44 de ani, care a condus un autoturism, pe raza localității Movila, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul în cauză a fost testat cu aparatul etilotest, acesta indicând o valoare de 1,10 mg/l alcool în aerul pur expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.


La Mangalia, un bărbat de 50 de ani a fost oprit de polițiști în timp ce conducea un autoturism, pe strada Buruinței din localitatea Tuzla. După primele verificări, a rezultat că șoferul de ocazie nici măcar nu avea permis de conducere pentru vreo categorie de autovehicule. Ulterior, a fost testat cu aparatul etilotest și polițiștii au aflat astfel nu numai că era sub influența băuturilor alcoolice, ci că era aproape de comă alcoolică, aparatul indicând o valoare de 1,76 mg/l alcool în aerul pur expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.


Și la Săcele a fost prins un șofer băut. Sâmbătă seară, în jurul orei 22, polițiști din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac au depistat un bărbat în vârstă de 33 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Săcele, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,54 mg/l alcool în aerul pur expirat. Și acesta a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
Toți șoferii inconștienți s-au ales cu dosare penale.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5977 secunde