Cât de pervers... Își racola victimele în club, le droga, apoi le viola

11679
1
Cât de pervers... Își racola victimele în club, le droga, apoi le viola - fondstudentok-1498490380.jpg
Un student la Facultatea de Medicină din Constanța, cu dublă cetățenie, americană și israeliană, este cercetat de oamenii legii în cazul săvârșirii unor infracțiuni de viol și agresiune sexuală. Mai exact, bărbatul de 35 de ani folosea benzodiazepine pentru a-și droga victimele, pentru ca mai apoi să le violeze în timp ce acestea erau inconștiente. Polițiștii constănțeni au organizat o acțiune complexă, în urma căreia bărbatul a fost prins în flagrant, în timp ce voia să drogheze un polițist sub acoperire. 


Polițiștii Biroului Investigații Criminale și cei ai Direcției Operațiuni Speciale au pus la cale o acțiune complexă de prindere în flagrant, după ce doi tineri din Medgidia au reclamat faptul că au fost drogați și violați de către un bărbat, în vârstă de 35 de ani. 


Polițiștii au intrat la bănuieli în momentul în care una dintre victime, Naser A., a lovit mai multe autoturisme parcate în zona străzii Adamclisi, în data de 12 iunie, iar după eveniment le-a declarat oamenilor legii că a fost drogat de către un bărbat, care l-a și violat. La scurt timp, cealaltă victimă a stat de vorbă cu polițiștii și a depus o reclamație despre cele întâmplate. 


Astfel, cei doi tineri le-au spus oamenilor legii că l-au întâlnit pe Dimant Etan Tzvi într-un club din Constanța, în data de 12 iunie, și că au mers în apartamentul acestuia, acolo unde bărbatul american cu cetățenie israeliană s-a oferit să le prepare ceva de mâncare. Atunci, studentul la Medicină le-a pus benzodiazepină în mâncare și i-a drogat pe cei doi. După ce drogurile și-au făcut efectul, Dimant Etan Tzvi a început să-și satisfacă poftele trupești și i-a violat pe cei doi. 


Pentru a putea dovedi infracțiunile de care americanul este acuzat, polițiștii constănțeni au organizat un flagrant, în noaptea de 24 spre 25 iunie, cu ajutorul unui investigator sub acoperire, care s-a lăsat "agățat" de către Dimant Etan Tzvi, omul legii știind că acesta este homosexual. După ce au petrecut un timp în clubul de noapte, cei doi s-au îndreptat către locuința studentului. Odată ajunși acolo, Dimant Etan Tzvi s-a oferit să-i prepare polițistului sub acoperire un fel de mâncare "special", în care urma să-i pună drogurile. Nu a mai apucat să facă asta, întrucât în următorul moment au intrat pe ușă colegii polițistului. 


În locuința studentului și în autoturismul acestuia, oamenii legii au găsit 30 de flacoane ce conțin benzodiazepine, recipienți cu lichide susceptibile a conține benzodiazepine, 5 laptopuri, un DVR, 7 telefoane mobile, mai multe medii electronice de stocare a datelor și diferite obiecte destinate obținerii satisfacției sexuale. 


Dimant Etan Tzvi nu a avut probleme cu legea până acum, însă el este cunoscut ca fiind homosexual și obișnuia să aducă victimele acasă, punându-le droguri în mâncare și băutură. 


Bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru o perioadă de 24 de ore, fiind depus în CRAP al IPJ Constanța, urmând să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. Polițiștii constănțeni continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bărbatului în cauză. 


Comentează știrea

indel
28 iunie 2017
cetatenie dubla?

Este vorba despre un evreu care a obtinut cetatenia Americana. Probabil nascut in Romania, daca a venit sa-si faca facultattea aici! Probabil nu stie despre examenul infernal pe care doctorii din alte tari trebuie sa-l treaca pentru a putea profesa in USA. Oricum ce a facut el se numeste viol si, in USA, se pedepseste cu ani grei de puscarie. Sper sa nu-l scape vreun grangur de la Ambasada Israelului...

Pagina a fost generata in 0.4342 secunde