Cât a plătit Omniasig urmașilor pilotului Adrian Iovan, după accidentul din Apuseni

131
Cât a plătit Omniasig urmașilor pilotului Adrian Iovan, după accidentul din Apuseni - aureliaionadrianiovan-1406630708.jpg
Omniasig a plătit moștenitorilor pilotului Adrian Iovan suma asigurată în caz de deces, de 287.500 euro, prevăzută în polița pentru avionul implicat în accidentul din Apuseni de la finele lunii ianuarie, acceași sumă urmând să fie achitată și moștenitorilor Aureliei Ion, a doua victimă.

Adrian Iovan are doi copii, o fată (din prima căsătorie) și un băiat (din mariajul cu creatoarea de modă Romanița Iovan, încheiat în noiembrie 2008).

"Referitor la despăgubirea aferentă decesului pasagerei Aurelia Ion, menționăm că Ominiasig VIG va efectua și această plată după ce vor fi depuse la dosar toate documentele necesare", se mai arată în răspunsul asigurătorului.

Moștenitorii Aureliei Ion sunt părinții, un frate și două surori.

Pilotul Adrian Iovan și Aurelia Ion, studentă în anul V la Institutul Medico-Militar din București, și-au pierdut viața după ce un avion de mici dimensiuni la bordul căruia se afla un echipaj medical a aterizat forțat, la 20 ianuarie, într-o zonă din Munții Apuseni, la peste 1.400 de metri altitudine, la granița județelor Cluj și Alba, scrie Mediafax.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5588 secunde