Căști audio și pantaloni de damă, confiscați de polițiștii de frontieră

121
Căști audio și pantaloni de damă, confiscați de polițiștii de frontieră - marfacontrabanda-1456250430.jpg

Articole recomandate

Mii de bunuri susceptibile a fi contrafăcute, cu o valoare de 100.000 lei dacă ar fi originale, au fost confiscate de Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă.

Împreună cu lucrătorii vamali, oamenii legii au descoperit, într-un container sosit în P.T.F. Constanța Sud Agigea, din China, pentru o societate comercială cu sediul în București, aproximativ 2.260 obiecte diverse, asupra lor existând suspiciunea că imită originalul.

Administratorul societății comerciale prinse pe picior greșit este un cetățean român, în vârstă de 26 de ani, cu domiciliul în București.

În urma controlului, au fost descoperite 1.000 căști audio, 20 binocluri, 900 articole îmbrăcăminte, în speță pantaloni de damă, dar și 340 jucării din plastic, care purtau însemnele unor mărci cunoscute. În același container, au mai fost descoperite 14 arzătoare din metal ce funcționează pe gaz, nedeclarate la intrarea în țară, a căror valoare se ridică la 3.000 lei.

Obiectele au fost ridicate, urmând ca lucrătorii vamali să continue verificările. De asemenea, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de "punere în circulație, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate", respectiv "folosirea de acte nereale la autoritatea vamală". 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3303 secunde