X

Căști audio nedeclarate, confiscate în Portul Constanța Sud Agigea

186
Căști audio nedeclarate, confiscate în Portul Constanța Sud Agigea - castigardadecoasta-1561451496.jpg
Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, împreună cu lucrătorii vamali, au descoperit într-un container sosit în Portul Constanța Sud Agigea din China, bunuri nedeclarate cu o valoare totală de peste 230.000 lei.


În cursul zilei de ieri, polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în urma controlului amănunțit efectuat în baza analizei de risc, de către lucrătorii vamali, la un container sosit din China, au fost identificate 7.220 bucăți căști audio, în valoare de aproximativ 232.000 lei, care nu fuseseră declarate la intrarea în țară. 
Bunurile aveau ca destinație o societate comercială de pe raza județului Ilfov, administratorul acesteia fiind un cetățean chinez, în vârstă de 59 de ani.


Bunurile în cauză au fost confiscate de către lucrătorii vamali în vederea continuării cercetărilor, iar polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de folosirea de acte nereale la autoritatea vamală.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3754 secunde