CASA GROAZEI! Femeia care și-a abandonat copiii într-un focar de infecție a fost reținută

817
CASA GROAZEI! Femeia care și-a abandonat copiii într-un focar de infecție a fost reținută - 87c907158ab590ebe9000052f142d0f6-1535095794.jpg

Articole recomandate

Femeia din Galați care și-a abandonat mai multe zile copiii de 1 an și 4 ani, a fost reținută. Ea a revenit acasă după ce presa a scris despre cazul celor două fetițe, scoase din apartament de o vecină și internate în stare gravă la spitalul de pediatrie. Femeia este acuzată de rele tratamente aplicate minorului, scrie digi24.ro


Femeia în vârstă de 23 de ani a fost adusă la Secția 1 de Poliție din Galați, unde timp de mai multe ore a fost audiată. În cele din urmă a fost încătușată.

Vineri ea va fi dusă în fața instanței cu propunere de arestare preventivă. Situația a ieșit la iveală după ce mai multe filmulețe care au fost postate pe internet arătau doi copii într-o mizerie de nedescris. Cazul a atras atenția celor de la Protecția Copilului, iar cele două fetițe, de 1 și 4 ani au fost duse la Spitalul de Pediatrie din Galați pentru îngrijiri.


Imaginile greu de privit au fost filmate de o vecină în garsoniera unde erau cele două copile: "Ia uitați ce e aici, ia uitați ce focar de infecție, ia uitați ce e aici. Mai filmează viermii ăia o dată, să se vadă".

Înconjurate de păduchi, viermi și mizerie. Așa au fost găsite fetițele de vecina care le-a salvat din casa groazei.

"Este de plâns, eu nu sunt om. Am câteva ore pe care le-am dormit în trei zile, nu mă ia somnul. Am numai copilul ăla în cap, că puteam să îl găsesc mort. Avea 40 cu 7 temperatură", spune Mihaela Abrașu, vecina care a descoperit fetițele lăsate singure.

Și ceilalți vecini sunt îngroziți de ce au văzut în casă.

"Mie mi se pare oribil, oribil, oribil să îți lași copiii și să umbli de nebună, îi greu, dar asta e, dacă ea așa o gândit, așa o făcut", spune o femeie.


sursa: digi24.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3832 secunde