Casa din CONSTANȚA a lui Alexandru Arșinel a fost SPARTĂ

443
1
Casa din CONSTANȚA a lui Alexandru Arșinel a fost SPARTĂ - alexandruarsineljohnnyraducanuer-1396886116.jpg

Articole recomandate

Casa de vacanță de la 2 Mai a actorului Alexandru Arșinel a fost spartă, la sfârșitul săptămânii trecute, atacatorii plecând însă fără să fure nimic, transmite corespondentul MEDIAFAX.


Potrivit reprezentanților Poliției Județene Constanța, persoane necunoscute au pătruns, în noaptea de joi spre vineri, în casa de vacanță pe care Alexandru Arșinel o are în localitatea 2 Mai, fără a sustrage însă vreun bun.


Polițiștii spun că hoții au pătruns în interiorul casei de vacanță a lui Arșinel prin forțarea unei ferestre. De asemenea, a fost forțată și o ușă de la o magazie, dar nici de aici nu a fost sustras nimic.


"Cercetările sunt continuate de polițiști pentru identificarea și tragerii la răspundere penală a celor în cauză, urmând să fie făcute propuneri legale în consecință, prin unitatea de parchet competentă", spun reprezentanții IPJ Constanța, scrie realitatea.net.


Comentează știrea

chanel handbags sale
7 aprilie 2014
chanel handbags sale

If you need the looking-good appearance, then it is assured that you will look out for a top clothing brand. chanel handbags sale http://www.101wsites.com/articles/

Articole pe aceeași temă

Joi, 05 Decembrie 2013
Stire din Eveniment : Mașini sparte în Constanța
Luni, 09 Septembrie 2013
Stire din Diverse : Casa unui secretar de stat, spartă
Pagina a fost generata in 0.5323 secunde