Căruțaș arestat după ce a omorât o femeie, pe trecerea de pietoni

331
Căruțaș arestat după ce a omorât o femeie, pe trecerea de pietoni - carutasarestat-1418145209.jpg

Articole de la același autor

Un bărbat din Medgidia a ajuns după gratii după ce s-a urcat în căruță băut și a omorât o femeie pe trecerea de pietoni.

Totul s-a petrecut sâmbătă, în jurul orei 11.50. Constantin Bucur, de 61 de ani, conducea o șaretă neînregistrată pe strada Poporului din localitate. La un moment dat, ajungând la marcajul pietonal din zonă, bărbatul nu a acordat prioritate, astfel că a lovit o femeie, de 86 de ani, care traversa strada regulamentar, pe trecerea de pietoni. Rutieriștii ajunși la fața locului l-au testat pe bărbatul de 61 de ani cu aparatul Drager, rezultatul fiind pozitiv: acesta avea o alcoolemie de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma impactului, femeia a suferit un traumatism cranio-cerebral acut închis, fiind transportată de urgență la spital, starea ei fiind delicată. După câteva ore, însă, din cauza rănilor grave, octogenara a decedat.

"Cu ocazia activității de urmărire penală s-a constatat faptul că exista legătură de cauzalitate între accidentul rutier și decesul victimei", a precizat subinsp. Marin Dinu, șeful Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Medgidia.

Polițiștii Biroului Rutier Medgidia l-au reținut pe bărbatul de 61 de ani, care este acuzat de ucidere din culpă. Ieri, oamenii legii l-au prezentat instanței de judecată. Magistrații Judecătoriei Medgidia au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a lui Constantin Bucur. Acesta este unul dintre cazurile "unice" în județul Constanța și, de ce nu, chiar în toată țara. Oamenii legii spun că au mai existat cazuri de căruțași cercetați pentru ucidere din culpă, însă nu a mai fost vreun caz în care aceștia să fi fost reținuți și arestați preventiv.

Bărbatul este un client mai vechi al oamenilor legii. Acesta era șofer profesionist, având și categoria C a permisului de conducere. În 1990, acesta a fost implicat într-un accident rutier, fiind beat la volan. De atunci, bărbatului i-a fost anulat permisul de conducere. În 2012, Bucur a fost prins de polițiștii rutieri conducând un autoturism neînmatriculat și cu numere false, având permisul anulat și fiind băut. Pentru cele patru infracțiuni, individul a fost condamnat, în iulie 2013, la doi ani de închisoare cu suspendare. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3588 secunde