Cartușe de vânătoare deținute ilegal

277
1
Cartușe de vânătoare deținute ilegal - cartuse-1453482564.jpg

Articole de la același autor

Doi bărbați din Călărași s-au ales cu un dosar penal după ce au fost prinși de polițiștii de frontieră în timp ce încercau să introducă ilegal în țară sute de cartușe. Potrivit anchetatorilor, cei doi indivizi au fost prinși, joi după-amiază, în jurul orei 15.30, la Punctul de Trecere al Frontierei Ostrov. 


Conform oamenilor legii, în urma verificărilor de frontieră au descoperit asupra bărbaților 250 de cartușe de vânătoare calibru 12. 


"Cei doi cetățeni români au prezentat permise de armă în care era specificat faptul că pot deține cantitatea de 300 de cartușe de vânătoare calibru 12, dar lipseau semnăturile și ștampilele autorizate.


În cauză se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, faptă prevăzută și sancționată de art. 342, alin. 1, Cod Penal, iar cele 250 de cartușe de vânătoare calibru 12, evaluate la 750 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, conform procedurilor legale.


Polițiștii de frontieră continuă cercetările sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia", au precizat reprezentanții Gărzii de Coastă Constanța. 


Comentează știrea

Ady
23 ianuarie 2016
Cartuse

"Cartuse detinute ilegal" cu permis de port arma .....cam greu de inteles . Le detineau perfect legal doar ca un prost de politist de frontiera care are cu doua clase mai mult ca trenu nu stie sa se uite in permisul ala de port arma si in afara de asta nu a citit in viata lui legea armelor si munitiilor..... Iar tu ziarista lu peste ANDRA RAFTU esti mai proasta decat prevede legea ...

Articole pe aceeași temă

Luni, 16 Noiembrie 2015
Stire din Eveniment : Prins în timp ce vâna ilegal
Pagina a fost generata in 0.3861 secunde