€ 4.7204
£ 5.2539
$ 4.2231

Mai multe ştiri online:

Carte de identitate falsă, descoperită la controlul de frontieră

Ştire online publicată Luni, 18 Februarie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca au descoperit, ascunsă asupra unui cetățean moldovean, o carte de identitate românească falsă care urma să fie folosită în Cehia.

În data de 15 februarie a.c., în jurul orei 20.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru a intra în țară, ca pasager într-un autocar care se deplasa către Franța, I.P., cetățean din R. Moldova, în vârstă de 34 de ani.

La controlul de frontieră, în momentul solicitării documentelor de identitate, colegii noștri au descoperit asupra bărbatului o carte de identitate cu însemnele autorităților române, pe care era imprimată fotografia sa.

Cu ocazia verificărilor specifice efectuate, polițiștii de frontieră au stabilit că documentul în cauză este fals.

Cu privire la cele constatate, I.P. a declarat că a procurat cartea de identitate de la un conațional, plătind suma de 150 de euro și că intenționa să o folosească în Cehia, pentru a ocupa mai ușor un loc de muncă.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de complicitate la fals material în înscrisuri oficiale, la finalizare fiind dispuse măsurile legale care se impun.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7234 secunde