Carne aruncată în saci, lăzi murdare, sânge închegat pe podea și mizerie! Ai grijă de unde cumperi fast-food!

346
Carne aruncată în saci, lăzi murdare, sânge închegat pe podea și mizerie! Ai grijă de unde cumperi fast-food! - shaormacudetoate97273-1353002635.jpg

Articole recomandate

Un depozit de carne care i-a speriat și pe oamenii legii a fost descoperit la Timișoara. Carne aruncată în saci și lăzi murdare, bucăți de pui răsfirate peste tot, sânge închegat pe podele și o mizerie de nedescris. De aici se aprovizionau restaurantele de tip fast-food, transmite realitatea.net.

11 percheziții au loc la mai multe adrese, zece în Timisoara și una în judetul Caraș Severin, unde existau suspiciuni de evaziune fiscală. În acest mod a ieșit la iveală și depozitul din Timișoara, unde carnea era ținută și prelucrată într-o mizerie cruntă.

Oamenii legii au rămas uluiți când au deschis porțile și au descoperit grozăvia. Cantități impresionante de carne de pui, în special, erau depozitate în condiții înfiorătoare, iar mirosul era greu de suportat.
Depozitul-măcelărie aparține unui cetățean arab. Mai multe fast-food-uri din oraș se aprovizionau de acolo, transmite aceeași sursă.

 

 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3715 secunde