Carnagiu pe șosea, după impactul dintre un TIR și două mașini

845
Carnagiu pe șosea, după impactul dintre un TIR și două mașini - accidentmortal18061800-1558558260.jpg

Articole recomandate

Un accident de circulație mortal a avut loc, miercuri după-masa, între localitățile Suseni și Brâncovenești, județul Mureș. Două persoane au murit și patru au fost rănite în urma impactului dintre un autotren încărcat cu tocătură lemnoasă și două mașini. La fața locului a fost solicitat elicopterul SMURD.

Astazi, in jurul orei 17.20 , politistii din cadrul Politiei municipiului Reghin, au fost sesizati prin Apel 112, despre producerea unui accident rutier, in localitatea Brancovenesti.

La fata locului s-au deplasat politistii, iar din primele cercetari efectuate la fata locului s-a produs o coliziune intre un tir si doua autoturisme, in urma careia a rezultat rasturnarea tirului, iar cele doua autoturisme au parasit partea carosabila, intrand in santul de pe marginea drumului.

Din nefericire, in urma accidentului a rezultat decesul a doua persoane. In acest moment traficul este blocat, politistii efectueaza cercetarea locului faptei, in vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii incidentului.

Reprezentanții ISU Mureș au transmis, la rândul lor, că două persoane au murit și patru sunt rănite, în urma accidentului de pe DN 15.

Sursa: romaniatv.net

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.859 secunde