CARNAGIU PE DN1. Trei persoane au murit în urma unui accident, după ce o mașină a pătruns pe contrasens

32264
CARNAGIU PE DN1. Trei persoane au murit în urma unui accident, după ce o mașină a pătruns pe contrasens - carnaciu-1527442313.jpg

Articole recomandate

Trei persoane, o femeie și doi bărbați, au murit duminică în urma unui accident rutier care a avut loc pe DN1, la ieșirea din Codlea.


 Conform polițiștilor, un autoturism înmatriculat în județul Brașov, cu patru ocupanți, care circula pe DN 1, dinspre Sibiu spre Brașov, a pătruns pe contrasens la ieșirea din Codlea, fiind lovit in partea lateral dreapta de un alt autoturism înmatriculat tot în Brașov, cu doi ocupanți, care circula spre Sibiu, potrivit digi24.ro.

"În urma accidentului, pasagerii de pe bancheta din spate a vehiculului care a pătruns pe contrasens, un bărbat de aproximativ 35 de ani și o femeie de aproximativ 30 de ani, au fost proiectați în afara autoturismului și au decedat", anunță Poliția.


"Pe DN1 Codlea - Vlădeni, la kilometrul 186, județul Brașov, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme. Cauza producerii a fost pătrunderea pe contrasens. În urma evenimentului două persoane au decedat iar alte trei fost rănite grav. Circulația rutieră este oprită", arată sursa citată.

În zona producerii accidentului s-au format coloane de autovehicule pe mai mulți kilometri, arată Infotrafic.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5407 secunde