CARNAGIU LA CONSTANȚA / TREI MORȚI ȘI O PERSOANĂ ÎN COMĂ. PERICOL DE EXPLOZIE!

13692
1

Articole de la același autor

Accident rutier între localitățile Ovidiu și Mihail Kogălniceanu. Din primele informații, mai multe persoane sunt încarcerate. Există și pericolul unor scurgeri de combustibil. 


UPDATE - Pompierii ISU Dobrogea intervin cu o autospecială de descarcerare, de la Detașamentul Fripis si lucrează pentru scoaterea dintre fiarele contorsionate a celor trei victime, aflate în stare inconștientă. De asemenea, la locul accidentului mai intervin un echipaj SMURD C și trei echipaje SAJ Constanța.


UPDATE - Potrivit unei informații de ultim moment, două persoane au murit și alte două sunt încarcerate, după ce două automobile s-au ciocnit frontal. Intervine și elicopterul SMURD.


UPDATE -  Trei victime se aflau înt-un BMW și alta în dubă. Două dintre ele au murit, în timp ce doi supraviețuitori sunt intubați, în comă. 
 
UPDATE - O persoană din cele două aflate în comă a murit la fața locului. Bilanțul se ridică astfel la trei morți, respectiv doi bărbați și o femeie. Șoferul dubiței, Vasile Piștale, în vârstă de 65 de ani, este una dintre persoanele decedate. 


xxx


Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că circulația pe DN2A(E60) Constanța – Slobozia este întreruptă pe ambele sensuri la ieșirea din localitatea constănțeană Ovidiu către Mihail Kogălniceanu, din cauza unui accident rutier grav în care au fost implicate două autoturisme în jurul orei 14.25.


Din primele cercetări, se pare că șoferului autoutilitarei ar fi pierdut controlul direcției de mers, din cauza neatenției,intrând în coliziune cu autoturismul condus de un tânăr, de 27 de ani, din Navodari, potrivit reprezentanților IPJ Constanța.


Comentează știrea

Alin
12 noiembrie 2017
Carnagiu la Constanța

Mai ghini victime din rându românilor decãt din rãndu moldivenilor.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5587 secunde