Carmen Dan: Nu mă consult cu Liviu Dragnea privid deciziile care se iau la nivelul MAI

212
Carmen Dan: Nu mă consult cu Liviu Dragnea privid deciziile care se iau la nivelul MAI - 20170727dsc7259rszcrp-1532153511.jpg

Articole recomandate

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat, într-un interviu acordat România TV, că nu se consultă cu președintele PSD, Liviu Dragnea, privind deciziile care se iau la nivelul MAI, scrie Agerpres.

Ea a spus că s-au făcut tot felul de comentarii "răutăcioase", cum că a fost pusă în acest post pentru că ar fi "omul lui Dragnea".

"Vă asigur că în ceea ce privește deciziile care se iau la nivelul ministerului nu mă consult cu președintele Dragnea, nu-l întreb ce trebuie să fac, cum trebuie să fac, dar au fost situații în care i-am sesizat anumite lucruri care a trebuit să beneficieze de sprijinul coaliției, de sprijinul colegilor de partid", a afirmat Dan.

Întrebată dacă e "o crimă" să vorbești cu președintele de partid, ea a negat. "Nu cred că e o crimă. Eu încerc să arăt că lucrurile acestea trebuie să se desfășoare și așa se întâmplă - în interes pur instituțional. Nu sunt acolo pentru că mă bucur de un privilegiu, sunt acolo pentru că mi s-a dat o responsabilitate și trebuie să mă achit cât pot eu de bine de această responsabilitate", a susținut Dan.

Potrivit ministrului, "e o presiune" pe toate persoanele care într-un fel sau altul sunt asociate cu Dragnea.

Întrebată, de asemenea, dacă e "o crimă" să fii din Teleorman, Carmen Dan a răspuns: "Da, în concepția unora e o crimă. În Teleorman sunt oameni ca peste tot. (...) Întotdeauna m-a revoltat această poziționare și acest mod de a privi lucrurile. Nu putem să scoatem județul ăsta din România, să-l aruncăm în afara granițelor doar pentru că din Teleorman sunt Liviu Dragnea, Viorica Dăncilă sau Carmen Dan, care, culmea, nu au ce să-și reproșeze. În fiecare zi, dacă ne gândim la ceea ce se întâmplă în Guvern, ce se întâmplă în coaliție și în PSD, dacă ne gândim și ne raportăm la ceea ce se întâmplă în minister, se întâmplă lucruri bune". 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9051 secunde