Carmangeriile, pescăriile și standurile comerciale, luate la puricat de autorități

132
Carmangeriile, pescăriile  și standurile comerciale, luate la puricat de autorități - carmangeriile-1513270759.jpg
Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigarea Criminalității Economice, împreună cu medici din cadrul DSVSA Constanța, au desfășurat acțiuni specifice, pe raza municipiului Constanța.

În urma activităților desfășurate, au fost verificate un număr de 22 de societăți comerciale cu profil de alimentație publică, respectiv carmangerii, pescării, unități de comercializare a produselor lactate, precum și standuri comerciale și au fost constatate un număr de șase infracțiuni, dintre care patru la regimul Legii nr. 84/1998 republicată, privind mărcile și indicațiile geografice, una la OUG 23/2008, privind pescuitul și acvacultura, precum și una la alte acte normative.

Totodată, au fost aplicate un număr de 16 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 33.500 lei, dintre care 11 au fost aplicate de lucrătorii de poliție pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 12/1990 republicată, iar alte cinci sancțiuni contravenționale au fost aplicate de medicii din cadrul DSVSA Constanța conform HG 984/2005.

De asemenea, au fost confiscate bunuri în valoare totală de 5.281 lei, dintre care amintim 160 kg carne de vită ridicată și distrusă, precum și alte produse alimentare. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1666 secunde