Carderii bulgari au pus ochii pe bancomatele din țara noastră

169
Carderii bulgari au pus ochii pe bancomatele din țara noastră - carderibulgari-1427740360.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de la Brigada de Combatere a Criminalității Organizate București au prins în flagrant patru cetățeni bulgari, ce instalaseră dispozitive electronice pe mai multe bancomate din Capitală. 


Cei patru indivizi instalaseră dispozitivele electronice de copiere a datelor cardurilor bancare și a codurilor PIN la patru ATM-uri, iar ulterior au ridicat instrumentele, dar și datele conținute de acestea. Bărbații sunt bănuiți că, în luna martie, ar fi instalat mai multe ATM-uri din România, în repetate rânduri, după care ar fi efectuat retrageri frauduloase de numerar în afara țării. 


Din cercetări a reieșit că, după ce obțineau datele cardurilor bancare, indivizii le transmiteau prin intermediul Internetului către complicii din străinătate. 


Menționăm că, în luna februarie, doi cetățeni bulgari au fost surprinși în timp ce montau "pisici" la bancomate de pe B-dul Tomis. Aceștia ar fi montat dispozitive asemănătoare la mai multe ATM-uri din Constanța, în perioada iulie 2014 - februarie 2015, iar datele cardurilor bancare furate au fost trimise unor complici din Indonezia, Malaezia sau Republica Dominicană. În dosarul respectiv, prejudiciul creat a fost estimat la aproximativ un milion de lei. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6138 secunde