Caravana SMURD ajunge în Mamaia și în sudul litoralului

216
Caravana SMURD  ajunge în Mamaia  și în sudul litoralului - caravana-1470331831.jpg
Caravana SMURD "Fii pregătit!" va ajunge pe litoral, în perioada 6-11 august, în intervalul orar 10.00-18.00, și va fi amplasată în zonele cele mai frecventate de turiștii aflați la malul mării.

Pe 6 și 7 august, Caravana poposește în Piațeta Perla, din stațiunea Mamaia, unde personalul Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Dobrogea" al județului Constanța va organiza cursuri de pregătire a populației pentru acordarea de prim ajutor în situații de urgență.

În zilele de 8 și 9 august, Caravana va ajunge pe plaja dintre stațiunile Saturn și Venus, iar pe 10 și 11 august, va fi la Mangalia, în portul turistic.

Cursurile oferite vor include și prezentarea princi-palelor dezastre naturale care pot afecta România - cutremure, inundații, incendii - cât și modul în care populația se poate pregăti pentru a le face față.

Centrul mobil are o sală de școlarizare cu o capacitate de 40 de persoane și este dotat cu echipamente medicale și de prim ajutor, dispozitive portabile, inclusiv simulatoare, ce permit instruirea eficientă a participanților. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1811 secunde