Caravana Smart îți provoacă abilitățile de șofer la Mamaia

243
Caravana Smart îți provoacă abilitățile de șofer la Mamaia - caravanasmartfortwolamamaia-1434123146.jpg

Articole de la același autor

În acest week-end, pe faleza din fața hotelului Iaki din stațiunea Mamaia, cu începere de la ora 11, într-un spațiu amenajat special pentru testarea capacității de manevrabilitate, va sosi noul autoturism Smart Fortwo.

Specialiștii Autoklass, singurul centru autorizat Smart din România, spun că unicitatea acestui model este oferită de centrul de bracaj, ceea ce îi permite șoferului să realizeze o întoarcere aproape de pe loc. Cu o lungime de numai 2,69 m, și variante de echipare atât cu transmisie manuală cât și automată, acest vehicul este un mijloc de deplasare rapid și perfect adaptat mediului urban. Dimensiunile reduse, vizibilitatea panoramică și poziția optimizată a scaunelor permit oricărui șofer să realizeze manevrele de parcare cu lejeritate și să se strecoare prin locurile aglomerate.

Spațiul creat de organizatori este asemănător unui labirint prin care cei care au încredere în abilitățile de șofer vor putea manevra atât Fortwo, cât și Forfour, modelele din gama Smart. Dacă nu stăpâniți foarte bine manevrele de parcare, un consultant prezent la eveniment vă poate oferi ajutorul necesar pentru a experi-menta pe deplin abilitățile acestor vehicule.

O rulotă adusă din Germania este, de asemenea, la acest eveniment, ecranele digitale interactive din interiorul acesteia permițând vizitatorilor să afle detalii despre vehiculele expuse. Organizatorii mai promit și alte surprize pentru cei care vor răspunde invitației.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 03 Iunie 2015
Stire din Eveniment : Rover furat descoperit la vamă
Pagina a fost generata in 0.5191 secunde