Caravana noului Volkswagen Crafter vine la Constanța, prin Darius Motors

222
Noul Volkswagen Crafter va sosi în Constanța, pe 9 și 10 mai, în parcarea Metro de pe bulevardul Aurel Vlaicu, într-o gamă variată de carosări. 


Sosirea caravanei a fost facilitată de către Darius Motors. Desemnată duba anului 2017, distincție oferită datorită celor peste 15 sisteme de asistență a șoferului, noul Crafter este un model cu design inovator, cu o gamă extrem de variată de sisteme de propulsie și cu caracteristici optime pentru traficul urban. 


În dezvoltarea Noului Crafter au fost încorporate direct, încă din faza de proiectare, dorințele și cerințele viitorilor utilizatori. Rezultatul este un vehicul mai practic, mai economic și mai inovator ca niciodată, cu prețuri începând de la 23.181 euro + tva și un bonus special de lansare de 1.500 euro tva inclus.


Autovehiculul este prezentat ca fiind cel mai eficient, funcțional și fiabil ca niciodată, datorită celor șase variante de tracțiune și a cutiei de viteze automată în 8 trepte, disponibilă pentru toate versiunile. 


De asemenea, clienții pot beneficia de scaune ergoActive, certificate ARG, cea mai largă varietate de spații de depozitare și cele mai bune condiții pentru încărcarea și fixarea încărcăturii. 


Noul Crafter poate fi testat pe 9 și 10 mai, în parcarea Metro 1. Pentru detalii referitoare la această caravană, puteți accesa constanta.dariusmotors.ro sau contacta direct reprezentanții Darius Motors la numărul de telefon 0241.515.515. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5135 secunde