Carambol la Poarta 1, cauzat de un șofer beat și fără permis

155

Articole de la același autor

Noaptea de distracție a unui tânăr de 27 de ani, din Constanța, s-a sfârșit nefast: cu doi oameni pe un pat de spital, printre care inclusiv tânărul, și cu mai multe mașini avariate. 

Azi noapte, în jurul orei 3,30, locuitorii din zona porții 1 de acces în portul Constanța au fost treziți de niște zgomote puternice. Tânărul, care conducea o mașină pe strada Marinarilor, dinspre poarta 1 spre poarta 2, a pierdut controlul volanului, în dreptul Termelor Romane și a lovit un taxi parcat pe partea dreaptă a șoselei. În urma impactului, autoturismul său a ricoșat, lovind o mașină de teren, care circula regulamentar, pe celălalt sens de mers.

La sosirea polițiștilor, șoferul responsabil abia se putea ține în picioare. Nu neapărat din cauza rănilor, cât mai ales din cauza paharelor cu alcool consumate înainte să se urce la volan. De altfel, testarea cu aparatul Drager a evidențiat o alcoolemie de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Mai mult, polițiștii au descoperit că acesta nu avea permis auto pentru nicio categorie de vehicule.

În urma accidentului, atât șoferul responsabil, cât și șoferul mașinii de teren au fost răniți, fiind transportați la spital. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 26 Februarie 2013
Stire din Eveniment : Carambol la Constanța
Marţi, 05 Februarie 2013
Stire din Eveniment : Carambol la ieșire din Constanța
Luni, 17 Decembrie 2012
Stire din Eveniment : Carambol pe bulevardul Tomis
Sâmbătă, 08 Decembrie 2012
Stire din Eveniment : Carambol în zona Brick
Pagina a fost generata in 1.9231 secunde