Carambol cu șase mașini în fața unui liceu, după ce o șoferiță nu a reușit să-și ducă manevra la bun sfârșit

859
Carambol cu șase mașini în fața unui liceu, după ce o șoferiță nu a reușit să-și ducă manevra la bun sfârșit - screenshot286520400-1553694844.jpg

Articole recomandate

Un carambol cu șase mașini a avut loc în fața unui liceu din Craiova. O șoferiță a vrut să depășească un tractor, dar nu a reușit. Și-a avariat însă propriul autoturism și alte cinci mașini parcate.


O tânără soferiță aflata la volanul unui BMW X5 a încercat să depășească un tractor. Doar că manevra nu i-a ieșit și a agățat tractorul, apoi a ajuns pe contrasens unde a mai lovit o mașină parcată. Inerția a făcut ca alte patru mașini parcate pe marginea drumului să fie implicate în carambol.

"În urma unei coliziuni în trafic între un autoturism și un tractor care circulau pe strada Pașcani din Craiova, conducatorul autoturismului a pierdut controlul și a lovit alte mașini care erau parcate in afara părții carosabile, fiind provocat un carambol. Nu au fost înregistrate victime", a declarat Cosmin Grădinaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, citat de ziaruldecraiova.ro.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6121 secunde