Mai multe ştiri online:

Carambol cu cinci mașini pe DN 11. Trei victime!

Ştire online publicată Sâmbătă, 23 Decembrie 2017. Autor: Cuget Liber Online.
foto: romaniatv.net
Carambol cu cinci mașini pe DN 11. Trei victime! - accidentcovasna81799600-1514035794.jpg
Circulația rutieră pe DN11 (E574) a fost oprită pe ambele sensuri între localitățile Târgu Secuiesc și Cernat, în județul Covasna din cauza unui accident în care au fost implicate cinci mașini, potrivit Infotrafic.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că din cauza unui accident rutier în care au fost implicate patru autoturisme și o autoutilitară, circulația pe DN11 (E574) a fost oprită pe ambele sensuri între localitățile Târgu Secuiesc și Cernat, în județul Covasna.

Evenimentul a avut loc în jurul orei 10.30 și, potrivit primelor date, s-a soldat cu rănirea ușoară a trei persoane.

La fața locului s-au deplasat un echipaj de descarcerare și o ambulanță SMURD de la Secția de pompieri Târgu Secuiesc și patru ambulanțe din cadrul serviciului de ambulanță județean (SAJ Covasna). Ambulanțele SAJ au transportat la UPU Sfântu Gheorghe, două femei și un minor de 7 ani, iar un alt bărbat a refuzat transportul la spital, potrivit covasnamedia.ro.

Forțele participante au intervenit pentru acordarea primului ajutor victimelor, asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor la locul evenimentului rutier și sablarea carosabilului, scrie romaniatv.net

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.9101 secunde