Capturi impresionante la Poliția de Frontieră Constanța

520
2
Polițiștii de frontieră constănțeni se pot mândri cu numeroase capturi făcute în 2011. Conform analizei activității desfășurate în perioada ianuarie - septembrie 2011, lucrătorii de poliție au confiscat bunuri contrafăcute, care dacă ar fi ajuns pe piață, ar fi adus prejudicii de aproape 35 de milioane de lei.
Astfel, polițiștii au confiscat 165.000 de articole de vesti-mentație, în valoare de aproape 5,6 milioane de lei, 19.000 produse de cosmetică și parfumerie, în valoare de 2 milioane de lei, 128.000 perechi de încălțăminte, în valoare de 9 milioane de lei.
Cea mai valoroasă captură, după cum ne-a declarat cms. șef Dumitru Radu, împuternicit la conducerea Inspectoratului Județean de Frontieră Constanța, este cea de țigări. În primele nouă luni ale anului, au fost reținute aproape 1,8 milioane pachete de țigări, în valoare de 18 milioane de lei.
De asemenea, în urma acțiunilor desfășurate, oamenii legii au găsit și au reținut și 59 de autoturisme furate de peste hotare, din Spania, Italia, Anglia etc. "Ne putem mândri, totodată, și cu participarea la cinci misiuni externe, dintre care trei cu nava amiral a Poliției de Frontieră, «Ștefan cel Mare», care a intrat în dotarea noastră în 2010. Nava a fost plecată în misiuni de patrulare și cooperare în insula Creta, Grecia, în Federația Rusă și în Istanbul, Turcia. De asemenea, navele Shaldag au fost în misiuni de patrulare în cadrul Poseidon 2011", a adăugat cms. șef Dumitru Radu.

Comentează știrea

comisar ue
22 noiembrie 2011
unde nu cade pica

Capturi multe spaga mai putina dar tot merge ma uit pe la vecinii de cartier,viata luxoasa nu a disparut deci indicele de coruptie ramine ridicat deci fara schengen.

radu
27 noiembrie 2011
raducu

raducule mai lauda-te cum ti-ai facut o vila moca pe langa scoala de la agigea, pe care acum nimeni nu o foloseste.ai aruncat bani degeaba.de fapt...ti-ai facut tu casa cu bani de la scoala ala..dar vad ca dna-ul doarme cand e vorba de pila lu' boc

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8428 secunde