Captură record de cocaină

604
Captură record de cocaină - cocaina-1351631727.jpg

Articole de la același autor

Procurorii DIICOT București au destructurat o grupare infracțională transfrontalieră, specializată în trafic internațional de droguri de mare risc, respectiv de cocaină. 

În fapt, potrivit anchetatorilor, membrii grupării au procurat aproape 50 de kilograme de cocaină, puritate 90%, din America de Sud. Au introdus-o în Spania pe cale maritimă, iar de acolo au transportat kilogramele pe cale rutieră, până în România.

Pe 17 octombrie, în municipiul Satu Mare, procurorii i-au prins pe cei cinci suspecți în flagrant, în timp ce încercau să comercializeze cocaina pentru suma de trei milioane de euro. Valoarea totală a drogurilor de mare risc este de cinci milioane de euro.

Cei cinci suspecți, identificați ca fiind Goje Samuil, George Taftă, Petru Savaniu, Vasile Viorel Fanea și Samuel Viorel Goje, au fost arestați preventiv de Tribunalul București pentru 29 de zile.

Potrivit anchetatorilor, drogurile au fost aduse din Mexic, iar din Spania au fost preluate de Petrică Savaniu. Surse din cadrul anchetei spun că, în Germania, mașina în care se afla bărbatul s-a defectat, așa că suspectul a cerut ajutorul lui Vasile Fanea, pentru a-l tracta. Cei doi au intrat în țară pe la Vama Petea. .B.)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4542 secunde