Captură record a polițiștilor de frontieră. Peste două tone de pește confiscate

218
Captură record a polițiștilor de frontieră. Peste două tone de pește confiscate - capturarecord-1430151671.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră constănțeni au identificat, la Cernavodă, un bărbat, în vârstă de 50 de ani, care transporta ilegal, cu un autovehicul marca Mercedes, înmatriculat în București, peste două tone de pește. Oamenii legii au oprit, pentru control, mașina, iar șoferul le-a spus acestora că transportă o anumită cantitate de pește din specia crap. Pentru o parte din marfa din mașină, F.N. a prezentat acte de proveniență și transport, însă au rămas alte peste două tone de pește pentru care nu exista niciun fel de document.

"În urma controlului, în primele trei compartimente au fost descoperite cantități de pește din specia specificată conform declarației și documentelor justificative prezentate, iar în celelalte trei compartimente au fost identificate1.687,4 de kilograme din specia somn, 510 kilograme din specia crap și șapte kilograme din specia șalău", a declarat Marius Niculescu, purtătorul de cuvânt al Gărzii de Coastă.

Polițiștii au confiscat peștele și l-au predat unei unități comerciale de profil din Hârșova. Aceștia au deschis dosar penal pe numele bărbatului. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 28 Aprilie 2015
Stire din Eveniment : Ziua Veteranilor de Război
Marţi, 28 Aprilie 2015
Stire din Eveniment : Cu averile sub sechestru!
Pagina a fost generata in 3.3723 secunde