Captura polițiștilor de frontieră: tone de motorină de contrabandă

28905
Captura polițiștilor de frontieră: tone de motorină de contrabandă - 10octombrietonemotorina37-1412947995.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră constănțeni au surprins trei indivizi care transportau două tone de motorină de contrabandă. Azi noapte, puțin înainte de miezul nopții, polițiștii de frontieră de la Băneasa au desfășurat în zona de competență, în baza unei informații, o acțiune pe linia prevenirii și combaterii contrabandei cu produse petroliere. Astfel, au fost oprite pentru control un tractor cu remorcă, în care se aflau Cristian Z., de 35 de ani, și Petrică B.M., de 32 de ani, dar și o căruță în care se afla Cristian C. M., de 19 ani.


În urma verificărilor, în remorca tractorului au fost găsite opt recipiente metalice, iar în căruță au fost descoperite două recipiente metalice, toate încărcate cu produs petrolier cu miros specific de motorină, pentru care cei trei bărbați nu au putut prezenta documente justificative.


Cercetările au stabilit faptul că cele două tone de motorină au fost achiziționate de cei trei bărbați cu ajutorul unui complice, Petrică C., de 40 de ani, de la un vapor care naviga pe fluviul Dunărea.


Polițiștii de frontieră au ridicat în vederea confiscării cele două tone de motorină și îi cercetează pe cei patru bărbați pentru contrabandă.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3604 secunde