CAPTURĂ / Mii de jucării confiscate în port

149
CAPTURĂ / Mii de jucării confiscate în port - 16decembriemiijucariigarda-1418742334.jpg

Articole de la același autor

Polițiști de frontieră și vameșii au controlat două containere sosite în portul Constanța Sud Agigea, din China. În containere au fost găsite mii de jucării, susceptibile a fi contrafăcute.
Astfel, ieri, după-amiază, polițiștii au controlat un container sosit din China, pe adresa unei societăți comerciale cu sediul în județul Călărași.
În urma controlului au fost găsite 4.140 de jucării din pluș pentru copii, susceptibile a fi contrafăcute, cu o valoare de aproximativ 112.000 lei dacă ar fi originale. Întreaga cantitate de marfă, care purta însemnele distinctive ale unor firme cunoscute, a fost ridicată în vederea confiscării de către lucrătorii vamali.
De asemenea, oamenii legii au controlat un container sosit pentru o firmă din Teleorman. 
În urma controlului au fost găsite 1.920 de jucării pentru copii (seturi pentru confecționat brățări din plastic), susceptibile a fi contrafăcute, cu o valoare de aproximativ 13.000 lei dacă ar fi originale.
Întreaga cantitate de marfă, care purta însemnele distinctive ale unor firme cunoscute, a fost ridicată în vederea confiscării de către lucrătorii vamali.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0924 secunde