CAPTURĂ în PORT! MILIOANE DE ȚIGARETE DE CONTRABANDĂ, confiscate de polițiști!

440
CAPTURĂ în PORT! MILIOANE DE ȚIGARETE DE CONTRABANDĂ, confiscate de polițiști! - 4maiagigeatigari-1588587453.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate Porturi Maritime, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. - S.T. Constanța, împreună cu specialiști din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanța Sud Agigea, au descoperit aproximativ 10.000.000 de țigarete de contrabandă, în urma unui control în portul Constanța Sud Agigea.


Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Porturi Maritime, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. - S.T. Constanța, împreună cu specialiști din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanța Sud Agigea, au verificat, în Portul Constanța Sud Agigea, un container sosit din Georgia, având ca destinatar o societate comercială din București.


În urma controlului containerului, polițiștii au descoperit aproximativ 10.000.000 de țigarete, acestea fiind ridicate de autoritatea vamală.


La data de 30 aprilie a.c., polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate Porturi Maritime, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. - S.T., au efectuat 6 percheziții domiciliare într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat și contrabandă, pe raza portului Constanța Sud Agigea și în județul Constanța.
Astfel, polițiștii au identificat 5 laptop-uri, 3 unități de lucru tip P.C., 3 imprimante, stickuri de stocare, 5 telefoane mobile, dar și înscrisuri constând în documente vamale și comerciale.


Trei persoane au fost conduse la sediul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Porturi Maritime în vederea audierii.


Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, precum și de sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării Mobile "Tomis" Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7663 secunde