Stirile zilei de Joi, 19 Iulie 2018 - Cuget Liber Online


Mai multe ştiri online:

Captură impresionată la Garda de Coastă: țigări, arme și autoturisme de lux

Ştire online publicată Vineri, 04 Mai 2012. Autor: Florentina BOZÎNTAN - DUMITROV
Polițiștii de frontieră au făcut o captură impresionată, în urma descinderilor de astăzi. Oamenii legii au descoperit, în urma celor 18 percheziții efectuate în Constanța și Ialomița, aproape 300.000 de pachete de țigări de diferite mărci (Kent, Viceroy, Ashima, Capital, President, Winston și Vigor), în mai multe locații din municipiului Constanța, municipiul Medgidia și Valea Ciorii (Ialomița). De asemenea, a fost descoperit un arsenal de arme și muniții, constând în patru arme de foc cu glonț, echipate cu dispozitive de ochire și vedere pe timp de noapte, o armă cu aer comprimat, o arbaletă profesională cu săgeți, un binoclu militar cu infraroșu, un dispozitiv de vedere pe timp de noapte OVN, dispozitive de bruiaj și antiinterceptare, un baston telescopic metalic, săbii, cuțite, topoare, macete și peste 1.200 de cartușe cu glonț.

În locul în care a fost descoperită cea mai mare parte a armelor și muniției a fost identificată o clădire folosită pe post de poligon, în care se păstrau urmele a peste 200 de cartușe trase, dovadă fiind tuburile găsite pe o rază de 30 de metri.

Polițiștii de frontieră au mai ridicat în vederea confiscării 4 autoturisme din care un autoturism de lux marca Audi Q7, 2 Skoda Octavia, un Renault Megane, o autoutilitară, 34 de telefoane mobile de ultimă generație, precum și sume de bani constând în 60.896 lei și 3.385 euro.

În prezent sunt cercetate 15 persoane suspecte de implicare în activități de contrabandă cu țigări, nerespectarea regimului armelor și munițiilor, din care pe numele a 8 dintre ele a fost dispusă măsura de reținere și a prezentării acestora la Judecătoria Constanța cu propunerea arestării preventive pentru 29 de zile.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 1.0306 secunde