Captură imensă: Două tone de tutun și 10 utilaje folosite la prelucrarea acestuia

189
1
Captură imensă: Două tone de tutun și 10 utilaje folosite la prelucrarea acestuia - viceroytigaricontrabanda-1435229422.jpg

Articole recomandate

Peste două tone de tutun și 10 utilaje artizanale folosite la prelucrarea acestuia au fost ridicate de polițiști, în urma perchezițiilor din București, Ilfov și Prahova, la persoane care aduceau tutunul din Turcia și îl vindeau prin anunțuri online.

Peste 100 de polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București au pus în aplicare 13 mandate de percheziție domiciliară în municipiul București și județele Ilfov și Prahova, într-un dosar privind infracțiuni de contrabandă cu tutun din Turcia.

Potrivit polițiștilor, în perioada martie - iunie, cei în cauză au deținut și prelucrat mari cantități de tutun, prin tocarea acestuia cu ajutorul unor instalații artizanale.

Tutunul adus din Turcia, ambalat sau vrac, era comercializat pe teritoriul României prin intermediul anunțurilor postate în mediul online, sustrăgându-se astfel de la plata taxelor și impozitelor datorate.

Comentează știrea

rodica
25 iunie 2015
proiect

Oamenii care nu reușesc să facă bani sunt în general influențați ușor de opiniile altor persoane. Asta scrie celebrul Napoleon Hill în cartea "De la idee la bani". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3651 secunde