Captură imensă de țigări! Ce spun oamenii legii

134
Captură imensă de țigări! Ce spun oamenii legii - tigari-1542022003.jpg

Articole recomandate

Polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontieră Timișoara au descoperit și confiscat, în urma unei acțiuni specifice desfășurată în zona de competență, 1.200.000 de țigarete (60.000 pachete) de contrabandă, în valoare de aproximativ 600.000 de lei. 


În data de 12.11.2018, ora 04.30, polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontieră Timișoara au desfășurat activități specifice în zona de competență, ocazie cu care a fost oprit în trafic pentru control, în apropierea municipiului Timișoara, un automarfar marca Mercedes, înmatriculat în județul Suceava.


Existând suspiciuni cu privire la operațiunea de transport efectuată, șoferul, un bărbat în vârstă de 56 de ani, și mijlocul de transport au fost duși la sediul Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontieră Timișoara pentru efectuarea de verificări.
În urma controlului amănunțit efectuat asupra camionului, polițiștii de frontieră au descoperit cantitatea de aproximativ 1.200.000 de țigarete (60.000 pachete) de contrabandă.
 
Întreaga cantitate de țigări, în valoare de aproximativ 600.000 de lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar automarfarul a fost indisponibilizat la sediul instituției.


Cercetările continuă, în vederea identificării tuturor persoanelor implicate și a documentării întregii activități infracționale, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4672 secunde