Captura Gărzii de Coastă: jucării, ceasuri și piese de aragaz

227
Captura Gărzii de Coastă: jucării, ceasuri și piese de aragaz - bunuriconfiscategarda-1350913684.jpg
Trei containere au fost verificate, în week-end, de polițiștii de frontieră și vameși, în Portul Constanța Sud Agigea, iar în urma controlului a fost confiscată marfă de aproape 200.000 de lei. Toate trei containe-rele sosiseră în portul constănțean din China. 


Primul container verificat era destinat unei firme din București și era încărcat cu 540 de seturi de trenulețe pentru copii, bunuri susceptibile a aduce atingere unor drepturi de proprietate intelectuală. Bunurile, inscripționate Disney, au fost estimate la aproximativ 27.000 de lei, dacă ar fi fost originale.

În al doilea container, sosit pe adresa unei societăți din județul Ilfov, a fost găsită marfă ce nu fusese declarată autorității vamale. Este vorba despre 1.820 accesorii pentru aragaz (difuzoare de căldură și pâlnii din inox), estimate la aproximativ 17.500 de lei.

Al treilea container controlat era încărcat cu 850 ceasuri de mână și 13.800 de abțibilduri inscripționate Disney, produse susceptibile a aduce atingere unor drepturi de proprietate intelectuală.

În toate cele trei cazuri, bunurile au fost ridicate în vederea confis-cării, iar administratorii firmelor desti-natare s-au ales cu dosare penale. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9805 secunde