CAPTURĂ A POLIȚIȘTILOR DE FRONTIERĂ! Mii de pachete de țigări de proveniență ucraineană, confiscate

72
CAPTURĂ A POLIȚIȘTILOR DE FRONTIERĂ! Mii de pachete de țigări de proveniență ucraineană, confiscate - 1523256516222dsc0005s4-1523265141.jpg

Articole recomandate

Polițiștii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmației au descoperit și confiscat, în ultimele 48 de ore, 4.190 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de aproximativ 47.000 lei, marfă ce urma să ajungă pe piața neagră de desfacere din România. 


În data de 7 aprilie, a.c., în P.T.F. Vicșani feroviar, jud. Suceava, polițiștii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunțit asupra trenului internațional care circula pe ruta Vadu Siret - Suceava, aflat pe sensul de intrare în România.


Astfel, a fost descoperită, în vagonul de pasageri, cantitatea de 200 pachete țigări, mărcile Marble și Kent, de proveniență ucraineană.


În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că țigările aparțin unei persoane aflate în tren, cetățeanul român Dorin T., în vârstă de 50 de ani, domiciliat pe raza jud. Suceava, lucrător CFR.


Țigările în valoare de 290 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar T. Dorin a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 5.000 lei. 


Tot, în data de 7 aprilie a.c., un echipaj din cadrul Sectorului PF Izvoarele Sucevei, jud. Suceava, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a observat mai multe persoane care transportau de la frontiera de stat către interior colete voluminoase.
Lucrătorii noștri au acționat pentru reținerea celor în cauză moment în care bărbații au abandonat coletele și au fugit pe teritoriul statului vecin.


Imediat au fost informate autoritățile de frontieră ucrainene despre eveniment, iar în zonă au fost descoperite 4 colete cu țigări. În urma inventarierii baxurilor a rezultat cantitatea de 3.990 pachete cu țigări de proveniență ucraineană.
Țigările, în valoare de 46.600 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar în cauză se efectuează cercetări în vederea identificării persoanelor implicate și a documentării întregii activități infracționale.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5981 secunde