Candidatul Nicușor Dan, izolat la domiciliu!

210
Candidatul Nicușor Dan, izolat la domiciliu! - dddd-1584103463.jpg
Nicușor Dan, candidat sprijinit de USR și PNL la alegerile locale din București pentru Primăria Capitalei, a anunțat vineri că a intrat în izolare la domiciliu după ce în data de 9 martie a participat la o ședință la care a fost prezent și senatorul PNL Vergil Chițac, depistat azi pozitiv la coronavirus, potrivit Digi 24.




"Am participat luni la ședința Biroului Politic Național al PNL la care a fost prezent senatorul Chițac. La acea ședință, BPN a validat susținerea candidaturii mele la Primăria Capitalei. Voi rămâne izolat la domiciliu împreună cu familia până la rezultatul testului.




Am sunat la numărul unic de pe site-ul Ministerului Sănătății. Apelul meu a fost preluat în 7-8 minute și am vorbit cu o persoană amabilă și bine informată. Am fost direcționat către Direcția de Sănătate Publică din sectorul în care locuiesc.




E important să ne păstrăm calmul și să respectăm regulile impuse de autorități. Sănătatea oamenilor din jur și în special a persoanelor vulnerabile depinde de acțiunea responsabilă a fiecăruia dintre noi", a scris Nicușor Dan pe Facebook.




Într-o intervenție telefonică la Digi 24, Nicușor Dan a declarat că la ședința respectivă "am fost vreo 100-120 de persoane în sală, am fost la vreo 20 de metri de el. Sunt 99% sigur că nu s-a întâmplat nimic". Întrebat dacă ar trebui ca alegerile locale să fie amânate, el a răspuns: "să ne concentram pe ce e de făcut în următoarele 2-3 săptămâni, o să mai crească numărul de îmbolnăviri, după care sper să scadă numărul, caz în care nu va fi nevoie".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9211 secunde