Campania de ridicare a căruțelor continuă. "Rugăm cetățenii să ne sprijine"

266
1
Campania de ridicare a căruțelor continuă.

Articole de la același autor

Polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța acționează atât din oficiu, cât și la solicitarea cetățenilor pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale care vizează curățenia orașului, precum și pentru depistarea și sancționarea conducătorilor de vehicule cu tracțiune animală, care nu respectă prevederile legale în vigoare privind accesul și deplasarea acestora pe raza municipiului Constanța. 


Ieri, lucrătorii instituției au aplicat în cartierul Palazu Mare trei sancțiuni contravenționale conducătorilor de vehicule cu tracțiune animală, cu dispunerea măsurii de ridicare a atelajului în vederea imobilizării și depozitării într-un loc special amenajat al administrației publice locale. 


"Având în vedere Campania «Acționează responsabil! Atitudinea ta contează!», solicităm cetățenilor care întâlnesc vehicule cu tracțiune animală sau vehicule trase/împinse cu mâna, folosite pentru manipularea deșeurilor, să ne acorde sprijinul pentru identificarea unor astfel de cazuri sesizând Dispeceratul Poliției Locale Constanța, la numărul de telefon 0241.484.205, iar echipajele noastre vor interveni în regim de urgență", a declarat Valentina Chiriță, purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Constanța. 


Comentează știrea

Patitu
21 februarie 2018
Campania de ridicare a căruțelor continuă. "Rugăm cetățenii să ne sprijine"

Domnilor politisti...ce mare scofala? daca stati de dimineata pe strada Semanatorului, mai pe la colt asa...veti confisca 90% din carutele si caii din Constanta...Apropo...au voie sa creasca/detina cabaline in oras?...stiti ca nu putem deschide o fereastra vara si nici chiar acum iarna de miros? De pe strada asta si mai sunt 2-3 in Constanta unde-i gasiti imediat... doar sa doriti!!!!

Pagina a fost generata in 0.3987 secunde