€ 4.734
£ 5.2448
$ 4.2129

Mai multe ştiri online:

Camion furat din Belgia, descoperit la Constanța

Ştire online publicată Joi, 20 Septembrie 2018. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Un camion care fusese semnalat ca fiind furat din Belgia a fost descoperit la Constanța de către polițiștii de frontieră de la Garda de Coastă și cei din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.


Astfel, acționând în baza unei informații, oamenii legii au identificat, marți, 18 septembrie, autovehiculul marca Nissan, despre care existau informații că se află în atenția autorităților. La volanul autocamionului se afla cetățeanul român L.A., în vârstă de 34 de ani, domiciliat pe raza județului Constanța. În urma verificărilor, polițiștii de frontieră au stabilit că autovehiculul este căutat de autoritățile din Belgia ca fiind furat.


„Bărbatul a declarat că a achiziționat autocamionul de pe un website de vânzări, fără a încheia un contract de vânzare – cumpărare și fără a avea cunoștință despre faptul că este furat.


Autovehiculul, în valoare de aproximativ 5.000 euro, a fost indisponibilizat la sediul Gărzii de Coastă până la finalizarea cercetărilor, iar polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire”, precizează reprezentanții Gărzii de Coastă. 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.9619 secunde