Mai multe ştiri online:

Camion cu acte false, depistat în portul Constanța

Ştire online publicată Joi, 04 Septembrie 2014. Autor: Florentina BOZÎNTAN - DUMITROV
Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat în portul Constanța Sud Agigea un bărbat care conducea un ansamblu auto pentru care a prezentat la control o asigurare tip carte verde falsificată. 
Polițiștii au oprit pentru control în zona porții de acces 10 o autoutilitară marca MAN, la care era atașată o semiremorcă, la volanul căreia era Dragoș S., de 42 de ani, din Olt. În urma verificărilor a rezultat faptul că asigurarea tip carte verde a autoutilitarei prezintă indicii de falsificare.
Șoferul a declarat că i-au fost înmânate documentele autoutilitarei de către patronul firmei, la care este angajat de puțin timp, fără a cunoaște faptul că asigurarea tip carte verde este falsificată.
Polițiștii de frontieră i-au întocmit lucrare penală pentru uz de fals.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8695 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4050 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2781 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8696 secunde