Calvarul unei adolescente. Șantajată să facă sex cu iubitul mamei

1813
1
Calvarul unei adolescente. Șantajată să facă sex cu iubitul mamei - calvarul-1453742995.jpg
Judecătorii constănțeni au dispus ieri arestarea pentru o perioadă de 30 de zile a unui bărbat suspectat că a șantajat-o și hărțuit-o pe fiica concubinei sale. Individul i-a pretins tinerei să întrețină raporturi sexuale cu el, altfel ar fi urmat să facă publice niște poze compromițătoare cu ea. Și mai grav este faptul că, în planurile sale, suspectul a fost ajutat chiar de mama copilei.

Mai exact, la data de 23 ianuarie 2016, Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța a sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Constanța cu propunere de luare a măsurii arestării preventive față de inculpatul Dumitru-Gabriel Ciobanu, cercetat în stare de reținere, pentru săvârșirea în stare de recidivă a infracțiunilor de șantaj, hărțuire și violarea vieții private.

Procurorii susțin că începând cu vara anului 2015 și până vinerea trecută, atât direct, cât și prin intermediul mamei acesteia, inculpatul i-a pretins în mod repetat persoanei vătămate A. D.-C., în vârstă de 16 ani, să întrețină cu acesta raporturi sexuale. Bărbatul o amenința pe copilă cu difuzarea de filmări compromițătoare cu ea, filmări pe care acesta le realizase fără drept prin înregistrarea persoanei vătămate în timp ce se afla dezbrăcată în baia locuinței ei în perioada în care inculpatul a trăit în concubinaj cu mama persoanei vătămate. De asemenea, anchetatorii spun că Dumitru-Gabriel Ciobanu a urmărit-o în mod repetat pe persoana vătămată în locurile pe care aceasta le frecventa și a contactat-o telefonic și prin intermediul rețelelor de socializare, transmițându-i mesaje amenințătoare și obscene.

În aceste condiții, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Constanța a admis propunerea formulată și a dispus arestarea preventivă a inculpatului pe o perioadă de 30 de zile.

Comentează știrea

Simona
26 ianuarie 2016
Cautam colaboratori din toata tara

Cautam URGENT dezvoltatori afacere online pentru PUBLICARE ANUNTURI Ce oferim: -instruire gratuita sub forma unor lectii trimise prin email -scrisoare de recomandare -posibilitatea de a lucra comod la domiciliu pe calculator in functie de disponibilitate (part-time/full time) -contract legal de comision -plata se calculeaza in functie de implicare si realizari. Cerinte: -cunostinte minime PC; -timp la dispozitie 2-3 ore pe zi -calculator si conexiune internet; -seriozitate, abilitate, rabdare si persevrenta. Nu este necesara experienta. Veti trece mai intai prin instruire apoi daca doriti, o sa incepeti sa lucrati cu noi. Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice. Pentru informatii trimiteti textul ,,info’’ la adresa de e-mail: [email protected] Oferim si solicitam seriozitate! In caz ca nu primiti o lectie din probleme tehnice va rog sa ma anuntati! Raspunsul la informatiile solicitate o sa-l primiti in maxim 24ore.

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 13 Ianuarie 2016
Stire din Eveniment : Cristi Borcea, din nou la spital
Marţi, 15 Decembrie 2015
Stire din Eveniment : Dan Șova a fost arestat!
Joi, 03 Decembrie 2015
Stire din Eveniment : Dan Șova poate fi arestat
Joi, 17 Decembrie 2015
Stire din Actual : Vlad Filat rămâne în arest
Pagina a fost generata in 1.0372 secunde