Călugărul decapitat de la Ghindărești avea unghiile date cu ojă

972
1
Călugărul decapitat de la Ghindărești avea unghiile date cu ojă - fondcalugardecapitat-1321905541.jpg
Cercetările în cazul călugărului decapitat de la Ghindărești continuă. O nouă informație din rândul anchetatorilor, potrivit căreia victima avea date cu ojă unghiile de la picioare, îi conduc pe investi-gatori la supoziția, existentă deja, că acesta ar fi făcut parte din rândul homosexualilor.
Ieri, cadavrul lui Alexe Artiom, de 40 de ani, a fost preluat de la Morga Cimitirului Central, dus la Ghindărești și înmormântat, fără ca vreun preot să participe la funeralii.
Zi și noapte, polițiștii și procurorii fac cercetări pentru prinderea autorilor, aceștia fiind de părere că sunt tot mai aproape de un deznodământ în acest sens.
Ieri, procurorii au făcut cunoscut faptul că a fost începută urmărirea penală in rem în acest caz pentru comiterea infracțiunilor de omor și profanare de morminte.
Anchetatorii spun că, în dimineața zilei de 19 noiembrie, în jurul orei 8.30, bărbatul a fost găsit ambalat într-un sac legat cu sârmă. Necropsia cadavrului a stabilit că moartea victimei a fost violentă și s-a datorat "hemoragiei meningo-cerebrale urmarea unui traumatism cranio cerebral și facial acut deschis, cu fracturi cominutive de neuro și viscero-craniu".
Primele date au arătat că victima era călugăr la o mănăstire ortodoxă de rit vechi de pe raza județului Tulcea și, ocazional, pentru perioade relativ scurte de timp, revenea la locuința sa din comuna Ghindărești sau pleca la muncă în străinătate. Victima revenise la domiciliu de aproximativ trei luni, spun procurorii, și își câștiga existența prestând diferite munci ocazionale, cu caracter zilier, pe raza comunei.

Comentează știrea

Ivan Rusu
23 noiembrie 2011
lipovean

"Primele date au arătat că victima era călugăr la o mănăstire ortodoxă de rit vechi de pe raza județului Tulcea" Adică era lipovean.

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 22 Noiembrie 2011
Stire din Eveniment : Femeie rănită în piața Cireșica
Pagina a fost generata in 1.9617 secunde