Călăuzele migranților salvați din largul Mării Negre au ajuns după gratii

190
1
Călăuzele migranților salvați din largul Mării Negre au ajuns după gratii - calauzelemigrantilor-1425383932.jpg

Articole de la același autor

Călăuzele migranților care au fost identificați, vineri noaptea, de către polițiștii de frontieră constănțeni, într-un pescador, în largul Mării Negre, au ajuns după gratii. Magistrații Tribunalului Constanța au dispus, luni, arestarea preventivă pentru 30 de zile a lui Karatar Serhat, cetățean turc, și a lui Marakha Jack, cetățean sirian, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de migranți și conducerea unei nave de către o persoană fără brevet sau certificat de capacitate corespunzător. 


Totodată, s-a dispus luarea măsurii preventive a controlului judiciar pe o durată de 30 de zile față de inculpații Ebrahim Bakhtiar Zadeh, Alkhatib Mohammad Samih, Chamsy Marouf, Gholampur Ali, Kawa Ali și Husein Jerdo Hordu, cetățeni sirieni și iranieni, cercetați pentru comiterea infracțiunilor de complicitate la trafic de migranți și trecerea frauduloasă a frontierei de stat a României. Potrivit purtătorului de cuvânt al Gărzii de Coastă, Marius Niculescu, cei 61 de migranți au fost predați în custodie publică Inspectoratului General pentru Imigrări și transportați cu două autocare la centrul de azilanți de la Galați. La fel s-a întâmplat și cu cei șase indivizi aflați sub control judiciar, care au fost transportați, luni, la Galați, în timp femeia însărcinată în opt luni, de origine afgană, a fost externată, marți, din spital și transportată în același centru. 


Reamintim că un grup de 70 de emigranți, sirieni, irakieni, iranieni, afgani și un cetățean turc, care erau înghesuiți pe un pescador, de aproximativ 20 de metri lungime, a fost interceptat, vineri, la aproximativ zece mile marine de Capul Tuzla, de un echipaj al polițiștilor de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă. Ambarcațiunea plecase de pe coasta Turciei, având la bord șapte copii, printre care se afla și un bebeluș de numai cinci luni, 20 de femei și 43 de bărbați, cu preponderență cetățeni sirieni și irakieni. 


Comentează știrea

burdy
3 martie 2015
Oferta lucru!

Oferta locuri de munca in toate localitatile! Veti descoperi ca tot mai multi oameni lucreaza cu noi, pentru ca le-am pus la dispozitie imediat dovada platii si contract legal! A inceput deja trimiterea castigurilor! Aceasta oferta NU e joc piramidal si NU e MLM! Munciti lejer, 3 ore pe zi, ca operator online, cu castiguri de 300 dolari lunar! Detalii va expediem dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0952 secunde