Călătoriți în Franța? Luați în considerare avertismentul MAE!

221
Călătoriți în Franța? Luați în considerare avertismentul MAE! - ddd-1578554814.jpg

Articole recomandate

Ministerul de Externe avertizează românii care se află sau vor să călătorească în Franța că există în continuare perturbări în transporturile publice urbane, interurbane, regionale și internaționale, precum și în rețeaua rutieră, din cauza grevei începute de companii în luna decembrie, transmite HotNews.

"Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau intenționează să călătorească în Republica Franceză în legătură cu continuarea grevei, începute în luna decembrie 2019, la SNCF (compania națională de căi ferate) și RATP (Regia autonomă a transporturilor pariziene). Totodată, pentru zilele de 9 și 11 ianuarie 2020, sindicatele au făcut apel la mobilizare, fiind prevăzute pe tot teritoriul francez manifestații și acțiuni de protest. Sunt așteptate în continuare perturbări semnificative în transporturile publice urbane, interurbane, regionale și internaționale (Eurostar, Thalis și Lyria), precum si în rețeaua rutieră", transmite MAE.

Instituția anunță posibile întârzieri sau anulări ale zborurilor. "Direcția Generală a Aviației Civile (DGAC) reamintește pasagerilor să se informeze pe lângă companiile aeriene despre situația zborurilor. Pentru zborurile operate de compania Air France, orarul este postat pe site-ul oficial https://www.airfrance.fr/en cu una sau două zile în avans", subliniază MAE. Totodată, transporturile maritime ar putea suferi perturbări.

"Federația sindicală din porturi și docuri anunță că transporturile maritime de mărfuri și pasageri ar putea suferi perturbări. Pentru compania "La Méridionale", care asigură legătura continentului cu insula Corsica, călătorii sunt invitați să urmărească orarul pe site-ul: https://www.lameridionale.fr/". MAE subliniază că românii pot obține informații actualizate despre situația din transporturile pariziene și zona Ile-de-France accesând site-ul RATP https://www.ratp.fr/travaux-manifestations/manifestations.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.304 secunde