Călătoriți în Arabia Saudită? Sfaturi utile pentru a nu fi AMENDAȚI!

522
Călătoriți în Arabia Saudită? Sfaturi utile pentru a nu fi AMENDAȚI! - arabia-1569768482.jpg

Articole recomandate

Turiștii care încalcă regulile de decență în spațiul public din Arabia Saudită, în special în ceea ce privește îmbrăcămintea sau comportamentul, vor fi amendați, au anunțat autoritățile saudite, sâmbătă, după ce regatul ultra-conservator și-a deschis porțile celor dornici să îl viziteze, relatează AFP.

Regatul a început să emită, vineri, pentru prima dată, vize turistice cu scopul de a-și diversifica resursele, deocamdată depinzând în totalitate de petrol.

Ministerul de Interne a menționat 19 "delicte" într-un comunicat dat publicității, fără a specifica însă cuantumul amenzilor.

"Noua legislație impune bărbaților și femeilor să se îmbrace într-o manieră modestă și să se abțină de la a-și manifesta în public afecțiunea. Femeile sunt libere să aleagă haine decente", se arată în document.

Bărbații și femeile sunt sfătuiți să evite să poarte haine mulate sau cu mesaje și imagini "profane", se precizează pe un site în limba engleză lansat, vineri, de autoritățile din domeniul turismului. Potrivit acestui site, umerii și genunchii femeilor trebuie să fie acoperiți în public.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5083 secunde