CÂINE AGRESIV, ABANDONAT DE STĂPÂN PRINTRE COPII, ÎN ȚARA PITICILOR DIN TĂBĂCĂRIE!

1574
4
CÂINE AGRESIV, ABANDONAT DE STĂPÂN PRINTRE COPII, ÎN ȚARA PITICILOR DIN TĂBĂCĂRIE! - cainerau-1521198989.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii locali acționează atât din oficiu cât si la solicitarea cetățenilor pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică. Astfel, ieri, a fost identificat proprietarul unui câine de talie mare, care abandonase animalul în zona Lacului Tabăcărie-Țara Piticilor, câinele manifestând un comportament agresiv fără a fi provocat. 


Proprietarul câinelui l-a lăsat liber, fără botniță, în apropierea copiiilor din parc. Deținătorul legal al patrupedului a fost sancționat cu suma de 1.500 lei, pentru încălcarea prevederilor art.18, alin 1, litera f din O.U.G nr.55/2002 privind regimul de deținere a câinlor periculoși sau agresivi.


Comentează știrea

Cristian
16 martie 2018
Uite, nenea Dogaru...

... ăsta e unul din joburile poliției locale. Nu căzutul la pace după constatarea unei eventuale abateri regimul circulației rutiere.

jan
16 martie 2018
JALE

da acest caine exista si iese si dupa ce se intuneca si dimineata pana se lumineaza iese impreuna cu o haita de 7-8 caini si ies la sens la City SI ATACA SI LATRA LA NOI CEI CE VENIM SEARA DE LA SERVICI SI DIMINEATA CAND PLECAM LA SERVICI. nU SE POATE TRECE PRIN ZONA DEFAPT ACEASTA haita de dulai PATRULEAZA DE LA TOMIS iii de la City PANA LA CIRESICA SI NU STIM CUM SA SCAAM DE CAINI CA PRIMARIEI N U II PASA.dOMNLOR DE LA primaria constanta NU TOTI NU CIRCULAM CU MASINI PERSONALE CA SA LUATI MASURI DE SRANGEREA HAITELOR DE CAINI. dUPA CA CE FERIM DE OAMENII STRAZI CARE NE ATACA VERBAL SI FIZIC NE MAI FERIM SI DE HAITA DE DULAI MAIDANEZI

kk
17 martie 2018
iki

kiki, o nebuna angajata pe pile la primarie, cinfoboba, care semneaza cand jan cand kiki

Cta
17 martie 2018
Jan, câine rau

Jan și tu ești tot un câine și câinii la caini trag, după miros. Stau în zona aceea și nu am văzut nici un câine agresiv.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5014 secunde