Cadavrul unei tinere din Arad a fost găsit lângă un canal. Fostul iubit a recunoscut crima!

243
Cadavrul unei tinere din Arad a fost găsit lângă un canal. Fostul iubit a recunoscut crima! - ca-1351532726.jpg

Trupul lipsit de viață al unei femei din județul Arad a fost descoperit, în această după-amiază, în tufișurile de pe marginea unui canal de irigații situat lângă municipiul Arad, procurorii reținându-l pe fostul iubit al victimei, care ar fi strangulat-o în autoturism și ar fi abandonat cadavrul în acel loc, informează realitatea.net.


Potrivit procurorului de caz, Sorin Iercoșan, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad, polițiștii investigaseră de două zile dispariția unei tinere de 34 de ani, din localitatea Șofronea, iar fostul iubit al acesteia a mărturisit crima în timpul audierilor de luni.

Conform anchetatorilor, bărbatul a avut o dispută cu victima sâmbătă, în timpul unei întâlniri. Cei doi se aflau în mașina agresorului în momentul comiterii crimei, la marginea localității Șofronea.
Suspectul ar fi strangulat-o cu mâinile pe tânără și ar fi pus cadavrul în portbagaj, transportându-l câțiva kilometri, până la marginea municipiului Arad, unde a fost găsit, în tufișurile de pe malul unui canal de irigații.

"În timpul audierilor privind dispariția victimei, fostul iubit a recunscut crima și i-a dus pe polițiști în locul unde a ascuns cadavrul", a declarat procurorul.

Suspectul este reținut pentru 24 de ore și va fi prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru omor calificat.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 17 Octombrie 2012
Stire din Actual : L-au bătut  până a murit!
Pagina a fost generata in 0.1871 secunde