CADAVRUL patronului Cherhanalei 23 August, găsit CARBONIZAT în mașină - UPDATE

1573
2

Articole de la același autor

Pompierii de la Inspectoratul pentru Situații "Dobrogea" au fost solicitați să intervină, în jurul orei 10,38, pentru a stinge focul care cuprinsese un autoturism, la ieșire din localitatea 23 August, pe drumul spre stațiunea Olimp. În interiorul mașinii a fost găsit trupul carbonizat al unui bărbat.


Polițiștii s-au deplasat la fața locului, pentru a stabili identitatea bărbatului, dar și împrejurările în care a decedat. Din primele informații, se pare că mașina Mitsubishi Pajero ar aparține patronului unei cherhanale din zonă. Cadavrul carbonizat a fost găsit pe scaunul șoferului, care era rabatat, iar în portbagaj erau patru butelii. La ora la care au ajuns pompierii, mașina ardea deja ca o torță.


UPDATE - Pe malul lacului Tatlageac, unde a luat foc mașină Mitsubishi Pajero, în care a fost găsit trupul carbonizat al unui bărbat (despre care se crede că ar fi afaceristul Viorel Vălimăreanu), a ajuns și un om de afaceri din Călărași. Acesta a spus că a venit căci a aflat de incident și că afaceristul constănțean avea să-i restituie o datorie de 40.000 lei. "Banii îi împrumutasem în vară, prin august, dar nu l-am constrâns să mi-i restituie", a spus afaceristul. 


Totodată, pescarii spun că s-au întâlnit cu afaceristul Vălimăreanu în cursul dimineții, la restaurant și nu părea să fie supărat, iar ulterior l-au văzut că se îndrepta cu mașina spre malul lacului. După puțin timp, martorii au auzit o bubuitură, iar când au ajuns în zonă, mașina ardea deja ca o torță. 


UPDATE - Polițiștii fac cercetări pentru a stabili dacă trupul carbonizat îi aparține lui Viorel Vălimăreanu, patronul cherhanalei 23 August.


"Există indicii că este vorba despre Viorel Vălimăreanu, căci numai el conducea mașina respectivă, dar deocamdată nu ne putem pronunța" - au afirmat surse din rândul anchetatorilor. Oamenii legii nu exclud varianta unei sinucideri, căci primele cercetări arată că ușile mașinii nu erau blocate, bărbatul ar fi putut să iasă.


UPDATE -Comisarul șef Gheorghe Lupșă, șeful Serviciului Investigații Criminale din cadrul IPJ Constanța a confirmat, pentru "Cuget Liber", că trupul carbonizat găsit, în această dimineață într-o mașină, îi aparține afaceristului Viorel Vălimăreanu. "În prezent desfășurăm o anchetă pentru moarte suspectă", a adăugat polițistul. Rămâne de văzut dacă este vorba despre o sinucidere - cum presupun anchetatorii, despre un accident sau inclusiv pentru o crimă.


Comentează știrea

Constantean
13 ianuarie 2014
Zona-i blestemata

In urma cu ceva ani tot la aceasta cherhana a murit fostul patron ucis de un angajat caruia nu-i daduse salariul. Zona-i blestemata, atentie cine-i urmatorul care cumpara !

martor
13 ianuarie 2014
cadavrul patronului cherhanalei 23 august

Pe dracul ,,om de afaceri,, un fost vames care pe timpul trecut lucra la vama constanta port sub conducerea Lt col Georgica Dumitrescu ,director adjunct la vama . A facut parte din renumita black customs care avea dezlegare de la poarta 2 sa aduca venituri prin descinderi la nave romanesti si straine privind contrabanda . Poarta 2 le furniza informatiile obtinute din randul navigatorilor romani sau a celor care aveau legaturi cu nave straine

Articole pe aceeași temă

Vineri, 13 Decembrie 2013
Stire din Eveniment : Septuagenară lovită de mașină
Vineri, 22 Noiembrie 2013
Stire din Eveniment : Atenție unde vă lăsați mașina!
Pagina a fost generata in 0.5537 secunde