Cadavrul femeii găsit în Canal a stat sub apă șase luni

4286
Femeia găsită duminică în Canalul Dunăre-Marea Neagră este moartă de aproximativ șase luni, susțin medicii legiști care au efectuat necropsia cadavrului. În urma cercetărilor, ei au stabilit că moartea a fost una violentă, survenită prin asfixie mecanică – înec, cel mai probabil fiind vorba de suicid.
Polițiștii de la Transporturi, cei care fac cercetări, spun că au trimis adrese la Inspectoratul Județean de Poliție pentru a primi situația persoanelor dispărute care cores-pund semnalmentelor (1,63 metri înălțime, între 35 și 60 de ani, păr șaten, constituție atletică, îmbrăcată cu o bluză bej, pantaloni negri și pantofi maro, mărimea 36).
De asemenea, ca noi elemente de identificare, femeia avea placă dentară în partea de sus și doar doi dinți în partea de jos a gurii.
Oamenii legii caută încă să afle identitatea cadavrului sperând ca astfel să descopere și condițiile în care a dispărut femeia.
Amintim că polițiștii de la Transporturi au fost sesizați duminică, în jurul orei 18,30, de câțiva pescari, că în apele canalului, la kilometru 11, la circa 1,5 metri sub luciul apei și la doi metri de mal se află un cadavru.
Scafandrii s-au chinuit mai bine de patru ore pentru a scoate trupul din apă deoarece era legat cu un cablu metalic de o dală de piatră foarte grea.
Potrivit polițiștilor, din apele canalului a fost scos cadavrul unei femei, care avea legat în jurul gâtului și de glezne un cablu metalic tip șufă de 10 mm grosime, prevăzut la capete cu cârlige. Capătul de la glezne era legat de o dală de beton, ce nu a putut fi scoasă din apă de scafandri.
Trupul femeii se afla într-o avansată stare de putrefacție, până la această oră oamenii legii nereușind să afle identitatea acesteia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3683 secunde