Descoperire macabră

Cadavru în putrefacție, găsit pe plaja din Eforie Sud

454
Cadavru în putrefacție, găsit pe plaja din Eforie Sud - cadavrufalezaeforie430c02cfc0134-1349722237.jpg
Resturi dintr-un cadavru uman, printre care și un craniu, au fost găsite, duminică după-amiază, în apropierea plajei din Eforie Sud. Sesizarea către Serviciul de urgență 112 a fost făcută de un bărbat care se plimba în apropierea plajei. El a sesizat că a găsit un craniu ce părea a fi de om.


Polițiștii deplasați la fața locului au găsit craiul în vegetație, în dreptul unor arbuști, pe marginea unei cărări ce coboară de pe faleza superioară a stațiunii Eforie Sud spre plaja Mării Negre. Craniul nu avea mandibulă. 
Ulterior, la o distanță de aproximativ trei metri au fost găsite și alte resturi dintr-un cadavru aflat într-o stare avansată de putrefacție, iar deasupra lor era o creangă de care era agățat un laț confecționat dintr-o țesătură textilă. 
Cadavrul a depus la Morga Cimitirului Central în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor decesului.    
Cercetările sunt continuate de polițiști în vederea identificării cadavrului și stabilirii împrejurărilor concrete în care a survenit decesul. Oamenii legii suspectează că rămășițele umane aparțin unui localnic de 37 de ani, dispărut de acasă în luna iunie. Identitatea cadavrului va fi stabilită abia după efectuarea testelor ADN. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 15 Septembrie 2012
Stire din Politică-Administrație : Blaga l-a criticat pe Emil Boc, la Eforie
Pagina a fost generata in 0.4216 secunde