CADASTRU GRATUIT într-o localitate constănțeană: peste 7000 de imobile urmează să fie intabulate

240
CADASTRU GRATUIT într-o localitate constănțeană: peste 7000 de imobile urmează să fie intabulate - 13septintabularegarliciu-1568361669.jpg

Articole de la același autor

Peste șapte mii de imobile din comuna constănțeană Gârliciu au fost măsurate și urmează să fie intabulate. Potrivit reprezentanților Oficiului de Cadastru și Publicitatea Imobiliară (OCPI) Constanța, rezultatele lucrărilor de cadastru general au fost afișate atât la sediul instituției din Constanța, cât și la sediul Căminului Cultural "Dunărea Veche" din Gârliciu. 
Persoanele interesate au la dispoziție 60 de zile pentru a depune contestații sau cereri de rectificare. 


În urma lucrărilor de înregistrare sistematică a imobilelor la nivelul întregii unități administrativ - teritoriale (UAT) desfășurate în cadrul Programului național de cadastru și carte funciară 2015-2023 (PNCCF) în comuna Gârliciu au fost identificate 7.307 de imobile, cu suprafața totală de 6.571,06 de hectare. Lucrările de cadastru general sunt finanțate din veniturile proprii ale ANCPI, prin OCPI Constanța și sunt gratuite pentru cetățeni.


Rezultatele lucrărilor de cadastru general pentru comuna Gârliciu au fost afișate,m pe 6 septembrie, iar data limită de depunere a contestațiilor este noiembrie 2019. La afișare, au fost prezenți Ionuț Done, subprefectul județului Constanța, Constantin Cinpoiașu, primarul comunei Gârliciu și Gabriela Vulpoiu, directorul OCPI Constanța. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 03 August 2018
Stire din Economie : Pulsul economiei
Sâmbătă, 04 Octombrie 2014
Stire din Cetățenești : Cadastru pentru  apartamente de bloc
Pagina a fost generata in 0.3329 secunde