Cabinete medicale școlare, din Constanța, renovate

235
Cabinete medicale școlare, din Constanța, renovate - cabinetemedicale2-1573543812.jpg

Articole recomandate

Primăria Municipiului Constanța modernizează 57 de cabinete medicale școlare! Reamenajarea s-a finalizat deja în 20 dintre acestea. 


Lucrările efectuate au fost complexe. Au fost schimbate instalațiile electrice și sanitare, a fost montat linoleum antibacterian, s-au înlocuit geamurile și ușile, iar spațiile au fost dotate cu mobilier medical nou și lămpi antibactericide utilizate pentru dezinfecția aerului și a suprafețelor din încăperi cu încărcătură microbiană mare prin intermediul radiațiilor ultraviolete.

Decebal Făgădău- primarul municipiului Constanța: "Nimic nu este mai important decât sănătatea copiilor noștri și, așa cum am promis, a fost și va rămâne o prioritate asigurarea accesului tuturor elevilor din școlile și liceele constănțene la servicii medicale de calitate".


Amintim faptul că anul trecut, Primăria Municipiului Constanța a renovat și modernizat toate cele 14 cabinete medicale stomatologice din rețeaua de medicină școlară.


Toți preșcolarii și elevii beneficiază, în mod gratuit, de tratamente de specialitate în aceste cabinete medicale din municipiul Constanța.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4185 secunde